Steun Ons

Help mee hondenlevens te redden!

Wij zetten ons dag in dag uit met veel plezier in om alle viervoeters een beter leven te bezorgen, maar daar hebben we jouw hulp voor nodig! Om de honden de hulp te bieden die ze nodig hebben, is er namelijk dagelijks handenvol geld en een groot team gemotiveerde vrijwilligers nodig. Zonder hulp en donaties en kan de opvang in Griekenland dan ook niet blijven bestaan. 

Elke donatie, groot of klein, wordt daarom enorm geapprecieerd! Donaties zijn altijd welkom op ons rekeningnummer: NL57 ABNA 0829 8677 08 ten name van Stichting Pawsome Pets. Maar naast donaties zijn er nog vele andere manieren waarop jij een handje kan toesteken om zoveel mogelijk Griekse (straat)honden een beter leven te bieden. Bekijk hieronder de mogelijkheden hoe jij een steentje kan bijdragen. 

Alvast ontzettend bedankt namens ons en de honden!

Teaming: doneer €1/maand

Kan jij maandelijks één euro missen? Via Teaming kan je €1/maand sponseren. Voor u is het slechts een euro, maar wij kunnen die euro zeer goed gebruiken!

Shop online via Trooper

Shop je wel eens online? Passeer dan de volgende keer even via Trooper. Zo krijgen wij een percentje van je aankoop bedrag zonder dat jij één cent meer hoeft te betalen! 

Bestel bij Rescue Pet Shop

Je kan ons ook steunen door je aankopen voor je viervoeters te doen bij Rescue Pet Shop. Bij het afrekenen wordt er 5% aan een goed doel van jouw keuze gedoneerd!

Doneer (honden)spullen

Heb je nog (honden)spullen liggen die je niet meer nodig hebt? Wij weten er wel raad mee! Ook schoonmaak middelen kunnen we altijd goed gebruiken!

Word opvanggezin

Goede opvanggezinnen zijn er altijd tekort en zijn zeer hard nodig. Als gastgezin vang je tijdelijk een buitenlandse hond op totdat er een geschikte thuis is gevonden.

Word vrijwilliger

Wij zijn steeds op zoek naar: 
1. Huisbezoekers die langs willen gaan bij potentiële adoptanten
2. Bemiddelaars die elke hond bij de juiste adoptant proberen matchen