Donaties

Donaties zijn steeds welkom via overschrijving op ons rekeningnummer:
NL57 ABNA 0829 8677 08 
Op naam van Pawsome Pets

Stichting Pawsome Pets zet zich in om zwerfdieren in het buitenland een tweede kans te gevenDagelijks worden er zieke of gewonde honden gevonden, nieuwe puppy’s geboren en zwerfhonden van de straat gehaald. Uw donatie stelt ons in staat deze noodlijdende dieren de zorg te bieden die ze nodig hebben.

Helaas is het elke dag opnieuw een strijd om de eindeloze rekeningen van de opvang te kunnen betalen. Donaties zijn dan ook broodnodig en zonder donaties zou de opvang niet kunnen blijven bestaan. 

Uw donatie wordt gebruikt voor verschillende doeleinden zoals aankopen van voer, dekken van medische kosten, castraties en sterilisaties, medicatie voor zieke honden, onderhoud van het asiel en nog veel meer! Eén ding is zeker: elke donatie komt – direct of indirect – bij de honden terecht. 

Doneer vandaag nog en help mee hondenlevens redden! Elke bijdrage, groot of klein, maakt écht een verschil en wordt enorm gewaardeerd! 

Ontzettend bedankt voor uw donatie namens ons en de honden!

2 zwerfhonden in Griekenland

Andere manieren om te doneren

Overschrijving

Ons rekeningnummer:
NL57 ABNA 0829 8677 08 
Op naam van Pawsome Pets

Bij donaties via overschrijving hoeven wij geen transactiekosten te betalen, waardoor 100% van uw donatie bij de honden terecht komt!

PayPal

Via PayPal kunt u heel eenvoudig een eenmalige of maandelijkse doen. Het bedrag kan u volledig zelf bepalen! Ons PayPal adres is pawsome-pets@hotmail.com

GoFundMe

Steun onze inzamelingsactie op GoFundMe om enkele “grootschalige” projecten en lang gekoesterde dromen in het asiel te kunnen realiseren.