Word opvanggezin

Om meer dieren een kans te geven om geadopteerd te worden, is Pawsome Pets steeds op zoek naar opvanggezinnen in Nederland en België. Opvanggezinnen zijn ontzettend belangrijk omdat zij de hond tijdelijk opvangen wanneer hij aankomt in Nederland of België zodat hij alvast kan wennen aan een leven in huis voordat hij naar zijn eigen baasje gaat.

Waarom opvanggezin worden?

Als opvanggezin bent u een van de belangrijkste schakels in het adoptieproces! Dankzij u krijgt een hond zonder toekomstperspectief namelijk eindelijk dat gouden duwtje in de rug naar een rooskleurige toekomst. U bent het immers die de hond bij aankomst in Nederland met liefde opvangt, socialiseert en observeert tijdens de gehele opvangperiode.

Wie zoeken wij?

Wij verwachten uiteraard dat onze opvanggezinnen voldoende ruimte in hun huis hebben én ook het nodige geduld. Hebt u daarnaast ook een stevige portie liefde over om aan opvangertje te schenken? Dan bent u waarschijnlijk degene die wij zoeken! Neem snel contact met ons op en help een hond aan een betere toekomst!