Rocky

Rocky

Beschikbaar
Rocky

Geslacht: Reu
Geboortedatum: april 2022
Verblijft in: Griekenland

17/06/22:
16 pups van 9 à 10 weken oud, overleven nabij een legerbasis waar ze niet heel lang meer welkom zijn. Vooral kleine Rocky heeft rust en goed voer nodig om op krachten te komen.
We proberen een aantal pups incl Rocky veilig te stellen maar helaas is er voor 16 pups geen plek.

18/06/22:

Mede dankzij jullie donaties zijn kleine Rocky en zusje Luna gisteren naar een tijdelijk gastgezin gebracht. Rocky gebruikte zijn achterpootjes ineens helemaal niet meer.
Rocky zal naar een Orthopeed gebracht worden om te kijken wat er precies mis is.

24/06/22:

Puppy Rocky is geopereerd dankzij jullie donaties. Rocky moet nu herstellen en zal daarna te adopteren zijn.

29/06/22:

Nog maar een paar dagen geleden is Rocky geopereerd aan zijn poot en hij doet het nu al fantastisch. Hij moet nog aansterken maar wat een verschil al met vorige week. Hij zal uitgroeien tot een mooie mediummaat.

05/07/22:

Hij is op straat geboren (zie eerdere berichten) en moest aan zijn pootje geopereerd worden. Zijn herstel gaat voorspoedig en wanneer hij 15 weken oud is mag hij naar Nederland reizen.
Rocky is een makkelijke, lieve, sociale pup die heel goed met andere honden omgaat.
Hij verdient het allerbeste

20/07/22:

Na zijn operatie is Rocky echt een hele speelse, vrolijke en blije pup geworden. Hij leeft nog steeds met een aantal andere pups bij een legerbasis. We hopen dat Rocky een kansje maakt en dat we voor deze lieve pup een liefdevol huis kunnen vinden in Nederland.

Comments are closed.