Peri

Peri

Beschikbaar
Peri

Geslacht: Reu

Geneutraliseerd: Nee

Formaat: ± 15 kg

Geboortedatum: 01/05/2020

Verblijft in:

Dit is Peri! Helaas is Peri niet helemaal op zijn plaats bij zijn huidige baasje dus gaan we op zoek naar een betere match voor hem.

Peri is super slim, leergierig en een super lieve hond eens hij je kent. Hij is echter nog steeds heel bang van bv luide geluiden, fietsen, brommers, veel mensen, vreemdelingen, … Hij zal hier dan ook de juiste begeleiding in nodig hebben maar met het nodige geduld kan hij helemaal open bloeien. Een andere stabiele hond in huis kan hem hierbij misschien wel ondersteunen. Peri vindt het trouwens geweldig om met andere honden te spelen en met de meeste honden gaat het heel goed!

Als hij vertrouwde mensen ziet is hij altijd heel enthousiast en blij, maar vreemdelingen kan hij spannend vinden. Thuis is hij heel rustig maar bij de deurbel of bepaalde geluiden gaat hij, wellicht uit onzekerheid, vaak blaffen. Ook durft hij soms happen als het hem echt te veel wordt. Wel waarschuwt hij steeds heel duidelijk voor hij zou uithalen. We plaatsen Peri dan ook niet bij kinderen.

Gelukkig is Peri enorm leergierig en kent dan ook al een heleboel commando’s. Met een koekje kan je heel veel van hem gedaan krijgen. Op de hondenschool werd er gezegd dat hij heel slim is en de oefeningen heel leuk vind.

Helaas werkt Peri zijn schildklier niet zoals zou moeten. Hier krijgt hij pilletjes voor om het onder controle te houden.

Hij is geboren op 1/05/2020 en wordt dus bijna 2. Met zijn 16 kg is hij een ideaal formaatje.

Heeft u vragen of interesse in Peri? Neem gerust contact op via anouk@pawsomepets.nl

Comments are closed.