Word oom / tante

Sommige honden verblijven al geruime tijd in Angel’s Garden, omdat ze minder opvallen, al wat ouder zijn of omdat ze medische zorg nodig hebben. Voor de honden die al wat langer in de shelter zitten, zoeken we ‘ooms en tantes’ die maandelijks een vast bedrag voor de zorg van een hond willen betalen. U kunt zelf een hond uitkiezen die bij u past. Als dank voor uw maandelijkse bijdrage houden wij u op de hoogte van hoe het met de hond gaat en krijgt u af en toe foto’s. Ook hoort u het direct wanneer hij of zij uiteindelijk geadopteerd wordt. U doneert automatisch een vast maandbedrag van EUR 10,00. Op die manier blijft u betrokken bij het welzijn van de hond en steunt u de stichting.

Betalen is niet mogelijk op dit moment.

OF

Stel zelf een maandelijkse betaling in t.w.v. €10 naar onze rekening: 

NL57 ABNA 0829 8677 08
t.n.v. Pawsome Pets
Mededeling: Oom / tante van (gekozen hondje)

Vul vervolgens hieronder het formulier in zodat wij weten welk hondje u wil steunen en we updates kunnen sturen over uw gekozen hondje.

Vaak gestelde vragen

Van welke hond kan ik oom / tante worden?

U kan zelf een hondje uitkiezen waarvan u oom / tante wilt worden. Neem een kijkje in het overzicht van onze honden ter adoptie of op onze Facebookpagina om te weten welke honden er momenteel in het asiel zitten. Vooral onze langzitters hebben nood aan iemand die hen wil ondersteunen.

Wilt u liever oom / tante worden van een hondje die uw steun extra goed kan gebruiken? In het asiel in Griekenland verblijven ook honden die om bepaalde redenen nooit geplaatst kunnen worden, honden met een extra grote rugzak, honden die zwaar mishandeld zijn geweest, honden die extra zorgen nodig hebben, … Deze honden verschijnen zelden op de website omdat ze niet beschikbaar zijn voor adoptie, maar ze hebben net wel veel nood aan extra ondersteuning. Wilt u oom / tante worden van zo’n hondje? Stuur dan een mail naar info@pawsomepets.nl of contacteer ons via de knop hieronder. We helpen u graag zoeken naar dat ene hondje dat uw steun het best kan gebruiken!

Om oom / tante te worden van een hondje, vult u hierboven het formulier in en voert u vervolgens de betaling uit. Vul zeker uw naam en e-mail adres juist in, want deze zullen gebruikt worden om u op de hoogte te houden van uw gekozen hondje.

Nadat u oom / tante bent geworden, sturen we u een mail met de vraag welke naam we mogen weergeven op onze website bij het gekozen hondje. Steunt u liever anoniem? Geen probleem! Dan vullen we “anonieme oom / tante” in bij uw gekozen hondje!

Vervolgens krijgt u regelmatig updates, foto’s en filmpjes van uw gekozen hondje toegestuurd. U hoort het ook onmiddellijk wanneer uw hondje uiteindelijk geadopteerd wordt! U krijgt dan de keuze om een ander hondje uit te zoeken of op te zeggen indien gewenst.