Inzamelen van (honden)spulletjes

In de asielen in Griekenland is vaak niet veel voorhanden. Hondenspullen en schoonmaakmiddelen zijn daarom altijd meer dan welkom! Daarnaast mogen ook andere tweedehandsspulletjes gedoneerd worden. Deze worden verkocht in ‘Your Good Karma Shop’ in Griekenland en de opbrengst gaat volledig naar het asiel en de straathonden.

Heb je iets liggen dat je niet meer nodig hebt? Laat het ons snel weten! Alvast bedankt namens ons en de honden!

Wat kunnen we gebruiken?

Voor de honden

Voor het asiel

Voor 'Your Good Karma Shop'

Heb je iets anders liggen en twijfel je of we er wat mee kunnen? Neem gerust contact met ons op!

Your Good Karma Shop

In 2022 is in Xanthi een winkel geopend waar tweedehands spullen verkocht worden. Anna Maria runt niet alleen het asiel in Xanthi maar nu ook deze winkel, die “Your Good Karma Shop” is genoemd.

Deze spullen worden gedoneerd vanuit Nederland, België en Duitsland en de opbrengst gaat volledig naar het asiel en de vele straathonden. Op deze manier komt er toch wat geld binnen.

Dus hebben jullie spullen over die niet meer gebruikt worden maar die wel heel, compleet en schoon zijn: denk dan aan ons.

Kaarsen, servies, speelgoed, kandelaren, lampen, gereedschap, fotolijstjes, tassen maar ook kleding is welkom. Om de zoveel weken zal een transportbusje alle spullen vanuit Nederland naar Griekenland brengen.

Heb je iets liggen dat we zouden mogen gebruiken? Laat het ons snel weten! Wij en de honden zijn je alvast uiterst dankbaar!