Ervaringen van adoptanten

“Prachtige organisatie met het hart voor mens en dier op de juiste plaats. Je kan er altijd terecht met al je vragen en dankzij hen hebben Jacky en wij de mooiste Kerst van ons leven.”

Caroline

Baasje van Jacky

“Goede service! Helen en Anna-Maria staan je bij met raad en daad. Zij denken ook in de eerste plaats aan de honden. Aan iedereen die in dit avontuur wil stappen wil ik aanraden om voldoende tijd te nemen en de adoptiehond de eerste 3 weken veel rust te gunnen. Spannende ontmoetingen en uitjes kan je beter uitstellen. Dan komt het altijd wel goed. Wij hebben het echt getroffen met Dexter en kunnen hem niet meer missen! Dankjewel Pawsome Pets!!”

Ann

Baasje van Dexter

“We hebben onze Luna (Anny haar vorige naam in Griekenland) gevonden op de Facebookpagina van Pawsome Pets.

10 maart was de spannendste dag uit ons leven, we gingen samen met ons gezinnetje naar Zevenhoven om met Luna en 15 andere hondjes samen met heel veel andere nieuwe eigenaren, te verwelkomen in Nederland. Het was echt een hele gezellige “chaos” met veel blije gezichten en hondjes die blij waren, maar ook vol spanning zaten. Ze haden een reis van 3 dagen achter de rug en nu hebben ze allemaal een warm mandje gevonden in Nederland!

Super bedankt voor de goede zorgen voor de hondjes in Griekenland, de goede zorg voor de hondjes met hun lange reis naar Nederland en de fijne updates over hoe het met de hondjes ging. Iedereen heeft zoveel liefde voor de hondjes, stuk voor stuk. Ze behandelen ieder hondje op hun eigen manier! Heel bijzonder en speciaal!

Ik ga nu weer verder knuffelen met Luna en beloof dat ik haar heel veel liefde en een warm mandje geef!

Liefs, Alana”

Alana

Baasje van Luna

“Wij hebben onze Phoebe geadopteerd via Pawsome Pets. Heel professioneel en goede info. Prettige communicatie en ze geven echt om de honden. Het welzijn van de hond staat voorop.”

Ellen

Baasje van Phoebe

“10 maart is Lola bij ons komen wonen. Pawsome pets hebben alles perfect geregeld. Ze hebben 16 honden heel erg blij gemaakt. Al wij vragen hadden dan kregen wij al heel snel de antword. Ze stonden altijd klaar met advies en tips.

Nooit zo veel mensen en zoveel honden zo gelukkig gezien. Alle honden zijn gezond en goed verzorgd.

Lola begint nu nederlands te leren … ze woont nu al bijna twee weken bij ons en voelt zich helemaal thuis. Bedankt Pawsome pets …”

Gail

Baasje van Lola

“Via Pawsome pets zijn we aan onze hond Sean gekomen. Het is een super lieve hond. Ik wil Helen en Anna Maria bedanken voor alle goede zorgen en de top communicatie naar ons toe. Mocht je een hondje een tweede kans willen gunnen doe het via Pawsome pets!”

Patricia

Baasje van Sean

“Begin juli is Lune aangekomen in Nederland. Vanuit België hebben we haar opgepikt; in eerste instantie als opvanghond. Na een maandje hadden we het moeilijk om haar nog te laten gaan, en hebben we besloten haarzelf te adopteren. Het contact met Helen verliep altijd zeer goed, aangenaam, vlot, enz. Dit zowel voor haar aankomst, als na haar aankomst. Lune en Cai (onze eerste hond) komen heel goed overeen en kunnen volgens mij niet meer zonder elkaar. Het zijn twee patékes bij elkaar, zoals ze hier zeggen in België. In ieder geval Helen, Pawsome Pets: Bedankt!”

Steffi

Baasje van Lune

“Wij hebben Indy nu 2 maanden. Wat een heerlijke en eerlijke hond. Fijn voorgelicht door Helen!
Indy doet het supergoed en we zijn elkaar echt aan het ontdekken! Zij leert veel, maar wij ook!”

Karin

Baasje van Indy

“Wij hebben 2 honden geadopteerd via Pawsome Pets. Ruim 16 maanden geleden Puck uit Griekenland en 4 maanden geleden Frits uit Georgie (allebei ca. 5 jr). Alles super geregeld en de honden zijn helemaal gek met elkaar. Rustig de tijd genomen om te wennen aan elkaar en de nieuwe omgeving en nog steeds leren wij elke dag beter wat ze nodig hebben en hoe ze zijn. Wij heel blij met wat Pawsome Pets allemaal doet, jullie zijn fantastisch!”

Brenda

Baasje van Puck

“Wij hebben Indy nu 2 maanden. Wat een heerlijke en eerlijke hond. Fijn voorgelicht door Helen!

Indy doet het supergoed en we zijn elkaar echt aan het ontdekken! Zij leert veel, maar wij ook!”

Karin

Baasje van Indy

“Wat een geweldige organisatie! Zeker aan te raden aan iedereen. Wij hebben onze hond Babis via Pawsome pets geadopteerd, wat een schat van een hond. Fijne communicatie, veel informatie en altijd correct!
Ze geven elke hond de kans om de thuis te krijgen die ze verdienen!
Onze hond heeft Leishmania, we werden direct goed op de hoogte gesteld en konden via hen medicatie aankopen.
Echt heel fijn!
Ps. Honden met Leishmania verdienen ook een thuis, geef ze zeker een kans!”

Linde

Baasje van Babis

“Fantastisch werk doen deze mensen! Aanpakken in Griekenland en in Nederland zorgen voor adoptie adressen. Wij zijn ontzettend blij met onze Mr. Nelson! Alles is keurig geregeld. We kregen updates en een geweldige hond! Dank Helen en ook Anna Maria! ❤️❤️❤️

Sabine

Baasje van Mr. Nelson

“De adoptie van Sterre en Dolf was een kleine Griekse tragedie. Helemaal niet door Helen maar het was alsof Murphy er zich mee bemoeide. Het busreisje ging niet door omdat 1 van de 2 chauffeurs ziek was. Het waren feestdagen dus vele vluchten zaten vol. Uiteindelijk toch een nachtvlucht gevonden waarbij onze 2 pups samen konden vliegen. Het was tot op het laatste spannend maar Helen stelde steeds alles in het werk om de honden tot bij ons te krijgen. Helen doet dit met hart en ziel. Tot de dag van aankomst werden we voortdurend op de hoogte gehouden over de reis en over de pups zelf. We kregen regelmatig foto’s. Echt een topvrouw met een top organisatie. Ook een dikke duim voor Anna Maria en haar team voor wat zij dagelijks doen in Griekenland in soms zeer barre omstandigheden! Onze honden zijn nu juist 1 week bij ons en ze doen het geweldig! We hebben ze op 1 dag zindelijk gekregen (tip: na elke slaapje direct buiten zetten en aanmoedigen om te plassen), na 3 nachten sliepen ze door. Ze zijn beiden superlief en leren heel snel. Voor wie twijfelt: GEWOON DOEN! Die hondjes verdienen allemaal een warme thuis!”

Katrijn

Baasje van Sterre & Dolf

“Gister Dave opgehaald van Schiphol. Het contact met Helen was zo fijn. We werden goed op de hoogte gehouden van hoe het met Dave in Griekenland ging. Er werd zo meegeleefd. Een aanrader voor iedereen!”

Kelsey

Baasje van Dave

“Ik raad iedereen aan die een hond uit het buitenland wil adopteren, dit bij pawsome pets te doen. Ze zijn open, duidelijk en toegankelijk. Je kan altijd vragen (blijven) stellen aan ze en houden je goed op de hoogte van alles. Ze zijn ook heel duidelijk over wat je kan verwachten bij een hond uit het buitenland. Top vrijwilligers zijn het.”

Lilian

Baasje van Do

“Deze stichting kan ik iedereen aanbevelen! Korte heldere lijntjes, toegankelijk, fijne 1 op 1 contacten, met name met Helen die ons voor, tijdens en na de adoptie goed geïnformeerd heeft. Niks is teveel voor hen, de liefde voor het dier en dierenwelzijn staat voorop!”

Ellen

Baasje van Ruffel

“Helen en Anna Maria (Xanthi) zijn enorm betrokken en begaan met alle dieren en ook met hun nieuwe baasjes. Geweldige support, updates van je pup/hond in Griekenland. Uiteraard met paspoort, alle vaccinaties en heel veel liefde tijdens de opvang. Een open en fijne, echt betrokken communicatie vanaf het eerste contact met Helen. Zondag heeft Helen Mac met 4 andere honden op Schiphol gebracht. Een bijzondere ervaring en Mac is geweldig, we love him”

Wendy

Baasje van Mac

“Onze lieve hond Gaia, beste vriendin van onze dochter van 3, komt uit Griekenland en is via pawsome pets bij ons terecht gekomen. Het is zo’n lieve hond. Super blij met ons nieuwe gezinslid!”

Marjolein

Baasje van Gaia

“Wat een fantastische stichting! Wij hebben ons beste vriendinnetje Jackie aan Pawsome Pets te danken, wat een fantastisch hondje!
Alles verliep heel soepeltjes, we hebben eerst contact gehad via de mail en daarna hebben we een heel fijn gesprek per telefoon gehad met Helen. Al vrij snel konden we onze Jackie gaan ontmoeten bij haar pleegbaasje Cyndi, het klikte meteen en we mochten haar gelijk meenemen. We zijn echt zo blij met Jackie, ze maakt ons gezin echt compleet. Pawsome Pets ontzettend bedankt voor alles!”

Patricia

Baasje van Jackie

“Wij hebben 2 honden geadopteerd via Pawsome Pets. Ruim 16 maanden geleden Puck uit Griekenland en 4 maanden geleden Frits uit Georgie (allebei ca. 5 jr). Alles super geregeld en de honden zijn helemaal gek met elkaar. Rustig de tijd genomen om te wennen aan elkaar en de nieuwe omgeving en nog steeds leren wij elke dag beter wat ze nodig hebben en hoe ze zijn. Wij heel blij met wat Pawsome Pets allemaal doet, jullie zijn fantastisch🐾

Brenda

Baasje van Puck & Frits

“Erg goede stichting met het hart op de juiste plaats. Alles tot in de puntjes verzorgd voor onze Nindo! 🇬🇷🐶

Danique

Baasje van Nindo

“Sinds 21 november woont Keet bij ons. Ze komt uit Griekenland en is nu bijna een half jaar…
Wij zijn zoooo blij met Pawsome Pets!!!
Dankbaar dat Keet in ons leven is…
Koppeling verliep goed en we hebben heel erg fijn contact gehad voor en na die tijd!!!
Waanzinnig knap werk wat Pawsome Pets doet…”

Mye

Baasje van Keet

“Voor mijn schoonouders op zoek gegaan naar een lieve viervoeter en heb heel snel contact gekregen met pawsome pets! Dacht direct ook met ons mee, en was meteen ook heel duidelijk!! Vandaag hebben we dan onze nieuwe familielid Koda mogen verwelkomen, heel erg bedankt!!”

Marleen

Baasje van Koda

“Oprechte en eerlijke organisatie die honden uit het buitenland (m.n. Griekenland) een beter leven te geven. Geen commerciële bijbedoelingen, maar puur uit het hart. Wij hebben onze Gabber er mogen vinden.”

Han

Baasje van Gabber